úterý 18. února 2014

Výlet

V sobotu jel Pájík lyžovat na Boží Dar - konala se tam akce nějaké automobilové firmy.
Abych nebyla doma sama, požádala jsem kamarádku Ivču, zda by se mnou nejela navštívit matičku Prahu. Ivča byla mým nápadem velmi potěšena, nastrojily jsme se a vyrazily. 
Nejprve navštívit Vašíka s Albínkou a Karlem. I Ivča z něj byla nadšená. 
A pak už ťap, ťap, ťap. Na procházku.

Tomuhle nerozumím. A asi nerozuměli ani další civící a fotící kolemjdoucí.

Zavolaly jsme naší spolužačce Štěpánce a i s její pejskou Čiko jsme procházely Kampu, Staré město, proplétaly jsme se mezi cizinci po Karlově mostě, klábosily, vzpomínaly a bylo nám moc dobře. Najednou jsme zjistily, že je tma.
I dáreček jsem si stihla koupit.
V takhle krásné krabici se ukrývají botičky.





6 komentářů:

  1. Tak tomu taky nerozumím.... ale šla bych to prozkoumat:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Takže ! za prvé nevím, kdo je Albínka a za druhé ty boty musím bezpodmínečně vidět na živo a to tak, že neprodleně!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Albínka je Vašíkova slečna. Botičky jsem koupila v mém oblíbeném obchodu naproti VŠE. Mimochodem měli i úžasné kabelky a peněženky. V polovině března zas dostanou nové zboží, tak už se těším na výlet.

      Vymazat
    2. aha - Vašík se činí! ;)
      a měli jen jedny? :))

      Vymazat
    3. Zítra jedu na školení do Prahy na Český úřad zeměměřičský a katastrální. Když to stihnu, stavím se tam, jakou, že máš velikost?

      Vymazat
  3. jo a ten frajer ve vzuchu - taky jsme to dloho zkoumali a myslím, že ten spodní drží tyč se sedátkem ....případně sám sedí na nečem z čeho je tyš nahoru a tam sedátko a mají to nejak zakrytý oblečením...

    OdpovědětVymazat