středa 11. září 2013

Marmeládování

Jak jde život, přinesl i marmeládování. A tak jsem se od maminky učila, jak na to.
Nejprve maminka natrhá rybíz (to vyžaduje óbrovskou trpělivost),
potom Pája namele (to vyžaduje óbrovskou sílu),
 a teď já - zvážím a uvařím podle návodu na pektogelu. 
Naliju do skleniček a popíšu vlastní rukou,
aby bylo jasné, že tohle jsem zavařovala JÁ.

Už se těším na vánoční slepovačky.


3 komentáře:

  1. Taky jsem dřív mlela na ručním, ale při vzrůstajícím množství ovoce jsem přešla na elektrický pohon:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. proto chodíš na blog, aby ses dozvěděla!! :)
      ale fakt je , že já jsem mnoha velmi inspirativním článkum dost odolná :))

      Vymazat